Min børnefødselsdag...
Mandag d. 5/4-2004
Børnefødselsdage i Rold foregik på den måde at alle var med til alles fødselsdag, de store inviterede de små med og de små inviterede de store med, så det var et meget blandet selskab.

Vi fik cacao med flødeskum i og dertil  hjemmebagte boller med smør, derefter kaffekage og til sidst lagkage med lys i.

Når det var slut skulle der leges, var der vejr til det legede vi ude, "Spark til bøtten", "To mand frem for en enke", "Gemme" "Antonius",  "Hoppede i mand", hvis der var dårligt vejr legede vi inde, så legede vi "Tampen brænder"  " Gemme fingerbøl"  vi byttede glansbilleder, spillede hønseringe, spillede kugler,lavede skets, "Gætteleg".
Der var menage lege og muligheder alt efter hvor vi var. De store børn var gode til at lege med os små, de sørgede for det gik stille og roligt for sig.

Til aften fik vi en sodavand hvilket var helt specielt, mormor lavede somme tider landgangsbrød med pålæg som vi børn kunne lide, eller vi fik kogte røde pølser, derefter kom forældrene cyklende og hentede deres børn, så var den fødaelsdag slut.

Gaverne dengang, var 1 krone, Farvekridt, Glansbilleder Hønseringe, malebøger,1 bold, lommetørklæder med broderier eller små figurer på, en sløjfe til håret hvis det var en pige.      

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE