Camping og ferie 2010

Ikke lige den sommer vi havde håbet på....

Sommeren 2010 blev ikke lige den sommer vi kunne ønske os.

Først gik min handicapbil i stykker, gearkassen, og da vi skulle have en ny handicapbil i marts måned valgte vi at spare pengene og lade den gamle "gå til de evige jagtmarker".

Det blev en drøj omgang, vi ventede og ventede på bil, endelig i juni md kom den og vi var atter kørende.

Endelig kunne vi få campingvognen til Svinkløv hvor vi er fastliggere på campingpladsen.

Men det skulle heller ikke lige gå som beregnet, for jeg blev efter kort tid hundesyg af sclerosen, jeg har normalt 3-4 omgange om året hvor jeg har influenza lignende sclerose, bare dobbelst så slemt og det er altid over meget længere periode.
I år var det en extrem hård omgang, så vi kunne ikke komme på campingpladsen i en lang periode. jeg måtte bide i græsset og lå i sengen i laaaang tid.

Senere tog vi revance, lånte vores børnebørn, hvor vi var i Svinkløv et par dage, vi var på tur til Nr. Lyngby sammen med Peter, Lars og Julie.

Emilie var her hos os nogle dage, mens forældrene var på arbejde, da var Kris, Emilie og jeg i zoo i Ålborg, det er mange år siden jeg havde været der sidst, så det var rigtig hyggeligt.

Noris, Bo og Sebastian  var her på en lille ferie i 5 dage, der var vi en tur i Skagen en dag, vi var også på besøg hos Kris og Thomas i Onsild.

En dag kom Pia og Tina og deres  familier og tog på Naturlegepladsen/Dyreparken i Arden, sammen med Bo, Noris og Sebastian.

Ugen efter var Kran og Jeg på besøg hos min bror Dan og hans kone Anja i Arden, Dans datter Jette var hjemme fra Grønland på ferie i en uge, og der fejrede vi Jettes lille søn Niclas, 1 års fødselsdag, Dan og Anja lavede grill mad og vi fik kagemand, Tina, Ole og børnene var der også, så det var en skøn dag med masser af hygge og god mad.

Kran og jeg var også med et par gode venner, Eva og Ove i Øster Hurup og få en lækker frokost, på cafe Neptun nede ved havnen, med udsigt over vandet, hyggelig dag.

Ved dyreparken i Arden

Anja, Dan, Jette, Hartvig og Niclas på besøg sommeren 2010

Peter, Lars og Julie i Nr. Lyngby

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE