Tunmusse a la Bo

 

Tunmusse som Bo laver den og Pynter
Rejecoctail
Laks med asparges og røræg
Røgde lakseruller med flødeost
Laks med røræg og dild
Lakseforret med æg og asparges
Laksesnitter på salatbund
Avocado med rejefyld
Løgsuppe med osteboller
Hønsesalat på ananasring
Blinis med laks og rejer
Hønsesalat i baconkurv
Rejesalat med laks og dild
Fiskefilet med rejer og laks
Asparges med parmaskinke
Hønsesalat
300 g mayonaise
sød fransk sennep efter smag
 2 spsk ymer
lidt salt
lidt eddike efter smag
Asparges hvis det ønskes
kogt hønsekød i tern


Hønsekødet koges godt mørt, hældes i en si og afkøles.
Mayonaise, sennep, ymer, salt, eddike blandes godt.
Asparges hældes i en si, skæres i passende str.
Hønsekød og asparges blandes i mayonaise dressingen.
Overskrift 1

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE