Velkommen til Kamma's Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Jeg kan ikke selv være på siden altid, af den årsag at jeg tit har attack og er syg, så det er lidt forskelligt hvornår jeg ser mine sider, jeg læser ind imellem hilsner og får så svaret en gang imellem når jeg har aynet og energien til det.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jens-Erik Bisgaard, d. 14-08-2021
Meget interessant læsning, super godt lavet Kamma, godt at få de gamle Rold minder frisket op, så gik den eftermiddag med læsning på din side, rigtig godt... Min gamle lærling hos Kragelund, hvor befinder han sig henne, tænker tit på ham, han var nu en frisk gut...Tak for kigget det var godt, håber i begge har det godt efter omstændighederne.....


E-mail:
Skrevet af Erik Sloth, d. 19-05-2021
Tak for en spændende hjemmeside. Jeg hedder Erik Gudum Sloth, og Jens Gudum var min morbror. Som stor knægt var jeg et par gange på ferie hos Ketty og Jens. Inge Mette er således min kusine. Min morforældre, er boede på Storarden Mark TAlte om en bekendt, som de altid omtalte som "snedkeren fra Rold. Han kom af og til (Sidst i 1950érne"), ud til mine bedsteforældre. og" jeg kunne godt tænke mig at vide, hvem han egentlig var. tænke mig at vide, hvem han egentlig var.Jeg husker ham som en stor, kraftig mand. Mvh Erik


E-mail:
Hjemmeside: Bjerrebyvej 44 Tåsinge, 5700 SVendborg
Skrevet af Laila, d. 07-05-2020
Hej. Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om kroejeren (Rold gammel kro) som sammenarbejdet med røverne fra Rold. Hvad hed han? Kender du lidt til hans historie og hvilken en slags fyr han var?


E-mail:
Skrevet af Dorthe Ehlers, d. 05-04-2019
Tak for kigget og sikke et fantastisk arbejde du har lavet. Min far var Reinhardt Camillo Hansen, søn af skrædder Kristian Hansen. Hans bedstefar var den kloge mand Damborg som jeg , gennem min barndom har hørt mange historier om. Min fars legekammerat var Louis Miehe-Renard og han blev senere stalddreng hos Mieherne og rejste rundt med dem. Det var sådan han kom til København og mødte min mor. Min farfar og farmor flyttede på et tidspunkt til Aalborg. Min farmor døede tidligt, min far var kun 9 år men farfar giftede sig igen, hun hed Frederikke og jeg mener hun havde en søn der hed Ove. Det er desværre ikke så meget jeg ved, kun historier jeg blev fortalt i min barndom.


E-mail:
Skrevet af Per Haugaard, d. 03-02-2019
Tak for kigget i dine familie optegnelser.
Christian Rytter Sørensen 1921 er min onkel, gift med Bodil Jensen Haugaard min faster.-Jeg er meget optaget af slægtsforskning, og har meget om Bodils slægt.


E-mail:
Skrevet af Karen Hare, d. 07-04-2018
Tak, Kamma, for et kig ind i vores fælles families fortid. Min oldefar, Thyge Sørensen på Søndervang, fortalte mig om hans og oldemors ungdomsår på det nybyggede Vesterbro, mens han arbejdede på Carlsberg under bryggeren som maltgører. Hvordan de spinkede og sparede for at kunne købe jord, hvordan det lykkedes, og hvordan de i de første år kun købte ^søm og kaffe”, alt andet var af egen avl. Havde også nogle dejlige sommerferier hos min morfar, Aksel Sørensens, bror Christian, hans Ellen og de to døtre, Inger og Hanne, som var på min egen alder. Mange gode minder.


E-mail:
Skrevet af kamma sveistrup, d. 15-12-2017
Kære alle i som har skrevet i min gæstebog, jeg er så glad for jeres hilsner og kommentarer, de har gennem årene været med til at få siden til det den er blevet til. Jeg har sklerose og er efterhånden meget påvirket af sygdommen så det er meget lidt jeg får skrevet på siderne. Kun i de perioder jeg har det godt får jeg lavet lidt. Hjemmesiden er med til at holde mig lidt i gang. Jeg håber mine børnebørn kan få fornøjelse af at læse den en dag. Vi nærmer os julen 2017 og jeg ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.. Kærlig hilsen Kamma


E-mail:
Hjemmeside: www.kamma50.dk
Skrevet af Anne-Grethe Schou, d. 02-07-2017
Hej Kamma - det er bare en spændende, rørende og sjov hjemmeside du har. Gode minder dukker op, når jeg læser om dit liv og om Rold og flere generationer i byen.
Ledte egentlig efter Kitty Rind - men er meget glad for at have fundet dig.

- jeg er ikke færdig med dine erindringer, og læser videre.

Mange hilsner og ønsker om alt godt for dig og din familie - fra
Anne-Grethe Schou Nielsen


E-mail:
Skrevet af Jørgen Brix, d. 20-08-2016
Hej Kamma
Det er et fantastisk og stort arbejde, du har lagt i disse sider. Man bliver helt nostalgisk og du bringer ting i erindring, som forlængst var glemt.


E-mail:
Skrevet af Julie, d. 25-01-2016
Hej bestde mor
Du skriver rigtig godt


E-mail:
Skrevet af Ole Steenild, d. 26-10-2014
Hej Kamma....ved tilfaelde kender du
Laila Berg's email addr. Hun boede
tidligere I Canada, men flyttede til
et hus I Rold, og hun arbejdede tidl.
ved hjemmeplejen, og jeg tror nok
sidst jeg hoerte fra hende at hun
blev gift med en ny ankommet
Afrikaner.
Paa forhaand tak.


E-mail:
Skrevet af Carina Andersen, d. 28-01-2014
Kære Kamma :-)

Din søn, Kris - fortalte mig at du har sygdommen ASL ( Sclerose ), da jeg har flere gange indsat artikler omkring Jane og hendes beslutningen som du sikkert også har læst/hørt om.
Så der fortalte din søn, Kris - at du har også den sygdom... Så jeg spurgte ham hvor længe du har haft det, så han gav mig din hjemmesiden, så jeg kunne læse det.
Hold da op - sikke en spændende hjemmeside, du har fået bygget op til, utroligt at du kender familien langt tilbage, helt tilbage 18hundrede tal, wow - det må man sige...
Jeg er glad for at læse, at Kris og hans søskende, samt din mand - hjælper dig, støtter dig mm.
Jeg har en veninde, som også har Sclerose, men den milde type, tror det er MS hun har, og min tidligere pleje storesøster ( fra den plejefamilien jeg boede hos som barn ), hun har også sclerose, men jeg kan ikke huske hvilke type sclerose hun har... Men jeg ved at hun er med i Sclerose foreningen, så måske kender du hende, eller måske har du hørt om hende... Hun hedder Marianne Hviid ?!?

Jeg vil rose dig mange gange, for den flotte og spændende hjemmesiden, både godt og trist fortællinger, men meget spændende...

Jeg vil ønske dig alt godt fremover :o)


Hjemmeside: www.carina-king.dk
Skrevet af Christian, d. 26-12-2013
Hej. Jeg har set din gennemgang af husene i Rold. Jeg er interesseret i et af dem: Hofmandshøj - da min familie har boet der. Jens Peter Christensen opdyrkede selv jorden på Rold Præstegaardshede. Han solgte gården i 1885. Har du nogen oplysninger om dette? Eller evt. nogen kontaktoplysninger til dem der bor der?


E-mail:
Skrevet af Steen, d. 12-08-2012
Hej

Jeg synes ikke jeg er helt tilfreds med ejerne af Rold Kro. Peder Borup ejede Kroen til sin død i 1824, hvorefter hans søn Schak Borup overtog (FT 1834 & 1840). Efter Schacks død i 1844 overtager halvsøsteren Sidsel Marie Borup og svogeren
Peder Johansen Glenstrup kroen og sidst nævte står sidst som ejer af kroen i FT 1860. Når jeg læser de originale folketælinger kan jeg sagtens se hvordan du har læst det som det du har, men heldigvid er de jo for længst digitaliseret, hvilket jo gør det noget nemmere :-)


E-mail:
Hjemmeside: steenelm.myheritage.dk
Skrevet af Ellen Marie Søndberg, d. 20-06-2012
hej Kamma
Jeg er specielt interesseret i dine sider om Rold. Min far var fra Bette Rold, matr. 45 og jeg har også familie på flere andre matrikler. Jeg har nogle spørgsmål, nogle ting, jeg ikke er helt enig i og også nogle tilføjelser, som du måske er interesseret i.
Jeg har skrevet en længere 'smøre' til dig, men den er vist for stor på dette sted, så vil du ikke godt sende mig en mailadresse, som jeg kan sende det til. Jeg har også en del gamle billeder fra Rold, som jeg meget gerne sender videre til dig.
Mine bedsteforældre var snedker Jakob Christian Jakobsen og Ane i Bette Rold og billedet her ved siden af er huset dengang min bedstefars værksted stadig var der.
venlig hilsen


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/ellenmarie

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE