Mille, vores datters hund nyder livet mens oldemor flytter

Sasha min bror og svigerindes hund, han er fra Thai Wan

Sasha 2006

Mille på besøg hos "Bedste" i campingvognen 2006

Han er da sød den lille Mikkel ræv, som kommer oppe på vores tarasse og spiser hver aften eller nat. Der har været ræve i mange år i vores have.

Den 02.09.07 kom tina og børnene og viste os denne lille hvalp som de lige havde været ude og hente på en gård. Han hedder Max og er bare rigtig sød, ungerne elsker ham og han dem

Max et lille stille og roligt gadekryds.

Max er nu ved at blive en stor "frygtløs dreng" på 9 mdr. 04.03.08

Max er ikke ret bange for os, ha ha.

Ibsen er snart 3 år, han elsker at lege med bamser og kludedukker, kan have 3 i munden på en gang. marts 2008

Bamse født 2006

Bamse d. 31.03.08

En rigtig hyggeprins er Bamse

Pia leger med Bamse 2009

Bamse elsker at lege i haven

Miv lurer på Bamses hale

Vi har ikke selv hund, men er meget glade for hunde.
Heldigvis har vores datter Tina et dejligt stort gadekryds Basse. Han er jordens fredeligste hund, finder sig i alt fra børnene, er så glad så glad når der kommer gæster, han har dog et par uvaner.
Han går bare i byen når det passer ham, han kan åbne døre og porte.
Og når familien ikke er hjemme, gør han som han vil, når vi har været deroppe for at besøge familie og de ikke er hjemme, ja så sidder den store bamse til Basse midt på spisebordet og kikker ud efter os.

Vores datter Pia har en lille foxterrier som hedder Mille, hun er  Pias lille kælepotte, meget lærenem, kan flere hundekunster, hun har tit været på camping samme sted som os med sin mor og far, så kommer hun tit på besøg, hun under os det godt, hvis ikke jeg vågner når hun forsigtigt kravler op af mig så havde jeg været udstoppet for mange år siden, for hun propper grankogler i halsen på os hvis hun kan komme af sted med det.
Når Mille kommer på besøg her hos os, er hun meget glad for at komme op til os, sidder vi i køkkenet ved hun godt at hvis Kristian er hjemme sidder man pænt med kun forpoterne på bordet og venter på klap og kæl, men er han ikke hjemme eller i nærheden løber hun tværs over bordet til mig og så skal jeg have en masse kys af hende.
er vi ude at køre i vores bil sidder hun på forsædet hos Pia og så forsøger hun hele tiden at give Kristian et slik.
Ser hun hunde, heste og andet der ser mistænkeligt ud baldrer hun panden ind i forruden og gør helt vildt.
Pia og Mille løber om kap ind hos os, den der kommer først får katteskålen, er det Mille er den tømt i løbet af nul komma nul, er det Pia er det bare ærgerligt, så står det oppe på bordet uden for rækkevide.

Mille er ikke særlig børnevenlig, hun er enebarn, så ingen skal tage hendes opmærksomhed.

Sasha er min bror og svigerindes hund, han er deres barn, og er enebarn, de fandt ham på gaden i ThaiWan, her var han offer for børnenes drillerier og stenkast, og havde en tvivlsom fremtid i udsigt, men  han blev min bror og svigerindes elskede hund, han har rejst meget sammen med dem til mange forskellige lande, han er nu efterhånden 9 år, har det sidste par år boet her i Danmark, selvfølgelig sammen med sin mor og far og elsker heldigvis at komme på besøg her hos os, vi kan tydeligt høre når han kommer for han hyler og piber til de slipper ham løs så han kan løbe ind og glædestrålende hilse på os, men først efter han har tjekket om der er katte i haven.
Han har fået en vane her hos mig, kattemad, men ikke hvad som helst, det skal være specifik, det elsker han, og skal have en håndfuld inden han går hjem.

Sasha er ikke børnevenlig, forbinder børn med drillerier og stenkast, hvis de sidder stille er det ok, men løber de rundt bliver han vred.

Jeg syntes også lige der skal et billede med af Mikkel som kommer hver aften og nat og spiser kattemaden på tarassen, der er kommet ræv alle de år vi har boet i huset og det er efterhånden 32 år, en aften vi sad i sofaen og snakkede stod der pludselig en ræv og dens unge og kikkede ind af tarassedøren på os, så sprang Kristian op og ville genne dem væk, men da han satte sig kom de da tilbage og kikkede på os igen, så lod han dem være og vi andre morede os gevaldigt.
Om vinteren ser vi tit ræven springer op af træerne efter fuglebollerne, så dem er vi storforbrugere af.
Den har det jo lige så hårdt som andre dyr med at finde føde, så jeg sætter tit lidt extra ud til den.

Max er kommet ind i familien den 02.09.07, han er bare den dejligste lille hundehvalp, nu er vi spændt på hvad han lærer af unoder og noder, så vi følger op på ham her fremover. 
Max er en rigtig lille charmetrold, mange siger han er grim, men han er da utroligt sød og charmerende, han har ikke meget opdragelse og han er lidt bange for alt nyt og gemmer sig bag sine mennesker, er svær at få kontakt med for fremmede, men sød er han.

Den 27.03.08 er endnu en hund kommet ind i familien, Bamse en sort labradorblanding, Bamse er 2 år, og er kasseret fra sin første familie fordi de skulle have baby.
Ufatteligt, for Bamse er en utroligt lydig og aftrettet hund som lystrer sin herre, han er glad og hurtigt faldet til.
Forrige ejer sagde at han ikke vil køre i bil, men der er ikke noget han hellere vil, han glæder sig hver gang til at komme med ud at køre og ligger pænt i sin kurv bag i bilen. En dejlig hund.

Bamse er den dejligste hund, som er så trofast og kærlig, han elsker at komme med Kristian ud i al salgs vejr og skal Kristian til byen og handle så er Bamse klar, han sidder strunk på forsædet  ved siden af Kristian og  nyder turen, passer på bilen mens der bliver handlet, Er Kristian ude efter en kurv brænde er Bamse med og kommer stolt slæbende ind med en brændeknude..
Skal Kristian i kælderen og lave noget skal Bamse med.
Bamse og vores kat Miv er gode venner og respekterer hinanden.
Bamse er en god vagthund.
Men sød over for børnene som kommer her i huset.
Hans kurv står ved siden af min seng hvor han sover som en sten hele natten.
Adlyder vores kommandoer til punkt og prikke.
Hvis jeg sover lidt længe en morgen, kommer han og vækker mig ved at pibe og skubbe til mig med snuden, hvorefter han står op i sengen med den ene ben og hyler mig ind i ansigtet, så må man jo op.

Vi skal have ham vaksineret og have hundepas, så skal han med os på ferie og ture  til sommer.

Bamse er den skønneste hund og vi føler os så heldige vi har fået ham og fatter ikke de mennesker der kunne kassere ham.
Bamse er med overalt, skal vi i byen er han med, er vi ude at køre langt er han med, altid.
På camping er han med og elsker livet deroppe i naturen, når vi nærmer os Svinkløv ved han hvor vi er og skal ud på en bestemt p-plads og sondere terænnet, og senere kan han næsten ikke vente med at komme ud af bilen og ind i forteltet.

Han er frygteligt bange for torden, skud, fyrværkeri og meget høje lyde.
Men er aldrig alene hjemme så han får al de omsorg han skal have.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE