 |
 |
|
 |
 |
3½ dl mel 1 tsk salt 125 g smør ½ dl vand
Fyld: 1 løg 1 pakke bacon 2 porrer 2 æg 1/4 dl piskefløde salt og peber
Bland dejen og sæt den i køleskabet ca en time.
I mellemtiden laves fyldet:
Svits porrer, løg og bacon i en gryde og hæld æg fløde og krydderier over til sidst.
Dernæst fordeles dejen i et ovnfast fad og fyldet hældes over. Det sættes i ovnen i 30 min ved 200 grader.
1 lille blomkål 2-3 gulerødder 5-6 stk skinke
4 æggeblommer 8 spsk mel ca ½ tsk salt 4 piskede æggehvider
20 g fedtstof til panden
Grønsagerne koges møre.
Æggeblommer, mælk og salt piskes godt sammen. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Skinketernene blandes i æggemassen. Margarinen smeltes på panden, der skrues ned på lavt blus og æggemassen hældes på panden. Når den er næsten stiv vendes omeletten ved hjælp af et grydelåg. Når den er færdig rettes den an på et fad med de kogte grønsager.
500 g hakket flæskekød 1 kop mel 1½ tskf salt ½ tskf peber 1 æg ca 1 dl vand Rasp Gulerødder Ærter Rosenkål
Grønsagerne gøres rene og koges
Sandkageformen smøres
Kødet røres med mel, krydderier, æg og vand.
Der lægges et lag kød i binden af sandkage formen, derpå lægges grønsager, så kød, derpå grønsager og kød igen.
Til sidst drysser der med rasp ovenpå det sidste lag kød.
Sættes i vandbad i en forvarmet ovn.
Bages ved 180 grader i ca 1½ time
500 g okse og svinekød 80 g mel 1 tsk salt ½ tsk peber 2 dl vand ca.
1 blomkål 4-5 gulerødder 250 g bønner ½ bundt persille
Sovs:
40 g mel 40 g margarine ca 4 dl mælk og lidt urtevand fra grøntsagerne.
Farsen blandes og lægges i en smurt form. bages i vandbad i ovnen, (formen sættes i vand) ca 1 time
Grøntsagerne koges.
Sovsen laves .
Og der rettes an med grønsagerne ved kødet.
500 g kalvekød ½ l vand 4 gulerødder ½ bundt persille eller hakket frossen persille
ca 800 g kartofler
sovs:
40 g mel 40 g margarine suppe fra kød
Kødet koges. Grønsager koges med den næste halve time. Kødet tages op efter en time og skæres i skiver. Der laves opbagt sovs og de skiveskårne gulerødder kommes i sovsen samt hakket persille.
De kogte kartofler, det anrettede, kød med lidt sovs over, og sovsen stilles på bordet og der er serveret.
500 g stribet flæsk 1 helt sammenpisket æg rasp salt peber 40 g marg til stegning -------------------------------
300 g gulerødder 4 dl vand 1 pk frosne ærter ½ tsk salt 1 suppeterning
Smørbolle:
25 g margarine 2½ spsk mel ½ bundt persille eller hakket frosset persille
flæsket vendes i æg og rasp, steges og drysses med salt og peber.
Grønsagerne koges, gulerødderne skæres i små tern, der kommes en suppeterning i vandet og ærterne kommes i sammen med gulerødder og persille, smørbollen kommes i og der rørers godt til sovsen er klar, der kommes til sidst en teskefuld ukker i sovsen.
Kan serveres med kogte kartofler eller rugbrød
500 g svinelever 2 løg 2 spsk mel 30 g margarine 1 tsk salt ½ tsk peber 3-4 del kartoffelvand kulør, salt og peber
Kogte kartofler
Salat:
2 æbler 2 gulerødder saft af ½ citron ca 1 spsk sukker
Æbler, gulerødder laves i råkost og blandes med citron og sukker, sættes på køl i god tid. Leveren renses for sener og hinder og skæres i skiver. Melet lægges på en tallerken og blandes med salt og peber, leverskiverne vendes i melblandingen, og de steges på panden. De pillede skivede løg lægges ved og steger med til de er bløde, kartoffelvandet hældes ved og koger godt op på panden, der laves en god meljævning i jævningsrysteren og det røres i til en passende sovs. retten serveres med kogte kartofler og råkost til.
7 tynde skiver skært oksekød 7 strimler røget bacon lidt persille salt og peber ------------------ 50 g margarine 3 dl vand ------------------- Jævning -
2 spskf mel 4 spskf mælk kulør ------------------- 750 g kartofler -------------------
salat:
100 g hvidkål 50 g æbler 4-5 spskf rosiner saft af ½ citron 1½ spskf sukker
Kødet bankes let, drysses med lidt salt og peber, der lægges lidt bacon og persille på hver skive kød og kødet rulles sammen og bindes med bomuldsgarn. De brunes i margarine i stegegryden, derefter hældes vandet og lidt salt ved, og de småkoger i ca en time, tages så op og skyen jævnes og smages til med krydderier.
500 g svinefars 1 hakket løg 1 spsk mel 1 spsk havregryn 1 tsk salt ½ tsk peber 1æg 3 spsk rasp ca en kop mælk eller vand
Løget pilles hakkes og lægges i en skål sammen med farsen, æg, mel,havregryn, rasp, salt og peber røres i, mælken kommes i lidt efter lidt, farsen må ikke være for tynd og smattet.
Farsen skal helst hvile en times tid i køleskabet.
Panden varmes op med fedtstoffet, kødet formes med en spiseske til passende frikadeller som brunes på begge sider, skrues ned og steger færdig.
Serveres med hvide kogte kartofler.
Brun opbagt sovs og ribsgele, asier eller rødkål serveres til.
Ribsgele eller asier
4-6 Friske eller frosne porrer 500g Frikadellefars 100g Rasp ca
Retten kan varieres med grønsager: Farserede blomkål Farserede løg Farserede rosenkål
Porrerne renses skæres i passende stykker og koges møre.
Afkøles
Farsen deles op i passende portioner til hver porre. Farsen tryekkes flad, porren lægges i og farsen rulles sammen om porren, derefter rulles det i rasp og lægges på panden.
Brunes på alle sider, varmen skrues ned og kødet steger færdigt, ved svag varme.
Serveres med hvide kartofler og brun sovs
1 kg lever 750 g flæsk 250 g smør mel 1 l mælk 3 tskf salt 1 tskf peber 1 spskf sukker ½ tskf timian
Lever og spæk hakkes 3 gange i kødhakkeren.
Der laves en opbagning af:
Margarine smeltes i en gryde, der røres mel i som når man laver opbagt sovs, mælken kommes i lidt efter lidt mens der røres, alle krydderier blandes i opbagningen som skal have en lind konsistens.
Det tages af ilden og lever/flæske blandingen røres i.
Formene smøres godt med margarine og blandingen hældes i så formene er 3/4 fulde
Bages i ovnen, i vandbad ved 180 grader i ca 2 timer
500 g svinekød i tern 3 løg 50 g margarine ½ liter vand ½ dl mælk 1 tsk salt ½ tsk peber 2 tsk karry 10 spiseskefulde kinesisk soya
Løse Ris:
2 kopper ris 3 kopper vand ½ tsk salt et par dråber olie i vandet
1 pk frosne ærter
Løgene pilles og skæres i ringe, margrinen smeltes i gryden, karryen tilsættes, løgene svitses deri og kødet kommes i, salt, peber og soya tilsættes, efter kort tid kommes vand i og retten småkoger ca 20 min. Mælke kommes i og retten jævnes med meljæving.
Risene koges. Ærterne koges.
1 Flæskesteg salt ½ l vand
------------ 25 g margarine 1 glas rødkål 2 spsk Ribsgele eller ½ dl Ribssaft
------------
1 glas kartofler 30 g sukker 30 g margarine
-----------------

Stegen gnides med salt og sættes i en varm ovn på 200 grader, vandet hældes i bradepanden, stegen skal dryppes mange gange i stegetiden, hold øje med den ikke steger tør for vand, efterfyld hvis den steger tør, da det er med til at give skyen god kraft til sovsen. En steg på ca 2 kg skal stå i ovnen ca 3 timer.
Brunede kartofler:
Vandet hældes fra kartoflerne. Sukkeret hældes på panden og smelter under opsyn, da det går hurtigt, når det er smeltet kommes smørret i, og derefter kartoflerne, de blandes godt med sukkerblandingen, der skrues ned og de koger godt i karamellen, vendes ind imellem. ca ½ time.
Rødkål:
Smørret kommes i gryden, rødkålen hældes i og det varmes godt igennem under omrøring, der tilsættes gele og evnt ribssaft, når kålene er varmet godt igennem slukkes for varmen og der lægges låg over til maden er klar.
Serveres hvide kartofler til
500 g oksekød 500g svinekød 100 g rasp 2 æg 1½ tsk salt ½ tsk peber ca 3½ dl mælk
100 g røget spæk 6 dl vand
40 g margarine
Sovs:
4 plader sky 2 dl mælk 50 g mel kulør, salt, evnt gele
Det hakkede okse og svinekød røres godt sammen med æg, resp, krydderier mælk, til en fast fars. Formes i en tyk pølse som steges i en bradepande eller et ovnfast fad. I en 200 grader varm ovn.
Baconen skæres i skiver og lægges over "Haren", efter bruningen i ovnen,hældes vand ved,ovnen skrues ned på 170 grader, kødet dryppes med mælk,og steger færdig i en time.
Vandet bruges til sovs.
6 pund svinekød 4 pund oksekød 250 g flæsk 2 tsk salt 1 meter tarme
Svinekød og oksekød hakkes 4-5 gange i kødhakkeren.
Æltes godt med salt.
Står i køleskabet til næste dag.
Flæsket skæres i små tern
Farsen æltes så med flæsketernene, til det er fast og sejt.
Stoppes i vide tarme.
saltes efter behag
(Jeg salter mine ca. 6 uger i saltlage)
½ kg skrællede kartofler 1 lille løg purløg
Marinade:
1 tskf sennep 2 spskf olie 1 spakf eddike salt og peber
Kartoflerne skæres i skiver.
Marinaden laves af sennepen, olie, eddike og salt og peber,
Løget rives, purløgget klippes i små stykker og blandes sammen med kartoflerne i marinaden.
7-8 sild paneres og steges
Lage:
3 dl vand 200 g sukker 1½ dl almindelig eddike 2 løg Salt og peber
Sukkeret opløses i vandet, eddiken tilsættes, plus salt og peber efter smag, løget slæres i tynde ringe og lægges i lagen . de stegte sild lægges i og trækker en dag eller to.
500 g lever 250 g spæk 3 ansjoser 1 æble lidt løg
Det hele hakkes gennem kødhakkeren 4 gange.
Der laves en opbagning:
Smør 3 spsk mel Spædes op med mælk som til opbagt sovs Dette skal være en lind grød Det hele røres sammen,1 tsk sukker,2 tsk salt og ½ tsk peber blandes i og alt røres sammen.
Det kommes i en velsmurt form.
Bages i vandbad i en god time.
Ca ½ kg Okse- el. Hønsekød 1 Citron 1 Salathoved Ca. 150 g smør Persille til pynt
Peberods salat:
2 dl Piskefløde 2-3 spskf revet peberod 1-2 spskf eddike 1-2 spskf sukker
Kødet anrettes midt på et stegefad, Salaten sprøjtes over kødet, der pyntes med citronskiver, gulerødder og persille.
Salatblade ligges i en krans omkring anretnigen og herpå lægges smørkugler eller smørsnegle
Ca 1 kg kogt torsk 2 hårdkogte æg 2-3 tomater karse
--------- Mayonaice af:
1 tsk æggehvide ½ flaske salatolie ½ tsk salt ½ tsk eddike 3-4 spsk citronsaft ----------------------- Afbagning af:
1 spskf margarine 1 spskf mel 1-3 dl fiskesuppe og fløde karse eller persille
Torsken dækkes med mayonaisen, tomaterne skæres i både og æggene i skiver hvorpå det lægges omkring og over fisken. der drysses med karse eller persille.
6 Skaller eller tarteletter 6 fiskefiletter 1 lille dåse fiskeboller 1 dåse rejer
----------------------- Sauce af:
40 g margarine 2-3 dl fiskesuppe 2 spakf mel 2-3 spskf fløde 2-3 spskf Citronsaft 2 æggeblommer
Fiskefiletterne sammenrulles, koges, stilles midt i skallerne, fiskebollerne lægges omkring fiskefiletterne, sauce hældes over og rejerne drysser over hver skalle
400 g skært hakket oksekød salt peber ------------- Kartoffelsalat af:
400 g kogte kartofler 1 lille hakket løg 1½ dl ylette Citronsaft salt karry 2 tomater 20 cm agurk purløg
De kogte kartofler skæres i tern. Rør yletten sammen med løg, citronsaft og karry og bland kartoflerne i. Lad det trække i ½ time, smag til. Pynt med tomatbåde, agurker, og purløg.
Kødet formes til 4 bøffer og steges.
2 skinke schnitzler salt og peber
-----------------------
200 g fintsnittede hvidkål 2 gulerødder 1 løg 100 g selleri salt og peber 1 tsk provancekrydderi 2 dl boullion hakket persille
Snit kålen og skær de øvrige grøntsager i skiver. Kom grønsagerne i en gryde og tilsæt krydderier, samt boullion. Damp grønsagerne under lå i ca 20 min. Tørsteg kødet og server det med grønsagerne, drys med persille.
250 g magert kød 5 kogte kartofler 6 store syltede rødbeder 2 syltede agurker eller asie
----------------------------- 1 tsk sennep 3 spsk rødbedeeddike 3 hård kogt æg
Kør kød, kartofler, rødbeder, agurker gennem en kødhakker.
Rør sennep og rødbedeeddike sammen og bland med kødet.
Kom blandingen i en skål og pynt med hårdkogt æg
8 æg _________
Sovs af:
ca 3 kop mælk 3 spsk majsstivelse 2 spsk stærk sennep (Dijon) salt og peber 2 spsk karse
-------------- kartofler eller rugbrød
Kog mælken op og rør majsstivelsen ud i lidt mælk, og rør blandingen i den kogende mælk. Lad sovse koge op. Pisk sennepe i sovsen og smag til med salt og peber.
Kog æggene i 5-10 min efter behag. Halver æggene og anret halvdelen på et fad med den runde side opad, hæld den varme sennepssovs over. Læg derefter resten af æggene med den flade side opad, mellem æggene med sovs. Drys karse over æggene og server med rugbrød eller kartofler til.
1 And på ca 3000 g salt ½ l vand 1 håndfuld Svesker 2 Æbler
Brunede kartofler: 1 glas kartofler sukker smør
Rødkål: 1 glas rødkål 1 spskf smør 2 spskf ribsgele ½ kop ribssaft
Hvide kartofler Chips

Anden ses efter indeni, og renses, skylles, piggene pilles af. Det yderste led af vingerne klippes af og lægges i en gryde sammen med halsen, lever, hjerte, det brunes i en gryde og derefter kommes salt og peber ved og der hældes vand over så det dækker kødet, det koger et par timer, hvorefter vandet sies, gemmes og bruges til sovs.
Anden gnides med salt over det hele, den fyldes med svesker, og de skrællede æble både, den lægges på risten med ryggen opad, der hældes vand i bradepanden, ovnen tændes på 200 grader.
Anden steger i ca 1½ time så vendes den og der dryppes jævnligt på anden med vandet fra bradepanden, den steger ca 1½ time mere og er så færdig.
Kartoflerne skrælles og koges. Rødkålen varmes godt op i en gryde med smør, ribsgele og ribssaft, smages evnt til med lidt sukker.
De brundede kartofler laves på en pande, hvor der lægges et tykt lafg sukker som smelter under opsyn, når det er smeltet og gyldent kommes en spiseskefuld smør i det smeltede sukker og glaskartoflerne hældes i, de står og bruner på alle sider under opsyn og vendes hele tiden,de skal stå længe og varme i karamellen så de er pæne og et tykt lag karamel sidder på dem.
Der laves en opbagning i en gryde af andefedt og mel, det jævnes med vandet fra gryden og lidt fra bradepanden, smages til med salt og gives lidt kulør.
Anden klippes i pæne stykker med fjerkræssaksen og anrettes på et fad med de brunede kartofler ved siden af.
chipsen lunes i oven et par minutter og maden er færdig.
DRESSING: 250 g Fromage fraice 1 spsk sukker lidt citronsaft lidt groft salt
¤stilke bladselleri 2 æbler 150 g vindruer 50 g walnødder
Dressingen røres sammen og smages til derefter kommes bladselleri som er i små tern i og æbler i små tern, vindruerne udkernes og halveres og kommes i walnødderne hakkes og klommes i derefter blandes det godt og pyntes med valnødder vindruer og blade fra bladsellerien
2 kg kalvekød frainderlår eller køllen rosmarin salvie esdragon salr-peber smør 5 l vand 2 boullionterninger( okse)
Kødet brumes i en stegegryde i rigeligt smør, brunes på alle sider.Urterne komme i og brunes med et øjeblik derefter hældes vandet ved, suppeterningerne kommes i, læg låg over og lad det småkoge ca 2 timer. Kødet tages op og der laves jævning som piskes i vandet under kraftig omrøring.
serveres kogte kartofler og kogte bønner til
600 g oksesmåkød lidt smør 150 g bacon 2 løg 3 spskf tomatpure 1 spskf paprika halv teske salt - kvart teske peber 1 glas champignoner maizenamel 1 dl creme fraice 2 tomater hakket persille
Kødet skæres i tern, kød, løg og bacon brunes i stegegryden med margarinen, derefter tilsærttes pure, paprika, salt, peber. Der hældes vand ved så det dækker. Halvdelen af champignonerne kommes i. Retten koger til kødet er godt mørt, jævnes derefter med maizena som er udrørt i vand. Creme fraicen tilsættes og retten koger godt igennem. Serveres pyntet med tomatskiver, champignoner og drysses med persille. Serveres med ris eller kartoffelmos
1 rest steg 8 kartofler 2 løg 2 gulerødder 1 porre 50 g margqarine salt og peber efter smag 1 spsk hakket persille
Skær kødet i terninger, Gør grønsagerne i stand. Skær kartoflerne i tern. Skære gulerødder, porre og løg i skiver. Smelt fedtstoffet på panden, kom kartofler og løg herpå og lad det stege 8-10 min mens der vendes tit, tilsæt porrer og gulerødder og lad det småstege 10 min, derefter tilsættes kødtern, lad dem stege med til kødet er varmt, Smag til med salt. peber, og drys hakket persille over, retten serveres. Evnt med brød til.
125 g bacon 250g svinekød i tern 123 g coctailpølser 2 store løg 1 gl champingnoner 2 tsk paprika 4 dl boullion 2 spsk majsstivelse 1 dl fløde salt og peber
Steg det hele i stegegryden, kom boullion i, lad det simre 10 min. Rør majsstivelsen i fløden og jævn boullionen til sovs, lad det koge op igen og hæld pølserne i lad dem koge med et par min. Smag til med salt og peber.
Server med ris og salat til
300 g hakket svinekød 300 ga hakket kalvekød 5 kogte kartofler 1 stor reven gulerod 1 stort revet løg 1 æg 3 spsk mel 3 spsk rasp 1 dl mælk bacon skiver 1 kg kartofler
Kødet blandes med det revne løg, de kogte kartofler, den revne gulerod æg, mel mælk og rasp, formes som et brød i den smurte bradepande. Bacon lægges tæt hen over hele "haren".
Kartoflerne skrælles og koges
Sovsen:
3 dl mælk Sky fra haren 1 dl vand 2 spsk ribs gele majs stivelse jævner sovsen smages til med salt og peber let par dråber kulør
1 Hvidkål
salt vand
smør
muskatnød
peber
1/2 kg frikadellefars
De yderste blade pilles af hvidkålen, skær en pæn skive af toppen som gemmes til låg. Derefter udhules Hvidkålen. Alt ind maden kan koges og gemmes i fryseren til stuvet hvidkål. Efter udhulningen fyldes hvidkålet med frikadellefars og låget lægges på g bindes fast med bomuldsgarn.
Kålet koges nu i en stor gryde med vand, deri kommes 2 tsk salt. kålen koges ca 2 timer.
Derefter tages ombindingen væk.
Serveres med smeltet smør blandet med muskatnød, lidt peber og lidt citronsaft.
1/2 kg kød hakket 3 gange
2 1/2 dl vand
2 æg
1 løg, fint hakket
2 spsk mel
1 tsk salt
1/2 tsk peber
Farsen blandes godt, til sidst kommes mælken i til farsen er blød og nem at forme, derefter hældes vand i en gryde so sættes i kog, nu formes farsen til fine kødboller som kommes i det kogende vand, når kødbollerne flyder ovenpå er de færdige, tags op med en hulske og lægges på en dyb tallerken eller en skål.
Bollerne kan bruges til suppe, til boller i karry eller boller i selleri.
125 g mel
90 g smør
2 dl vand
4 æg
muskatnød
sukker og salt efter smag
smør smeltes i gryden og melet tilsættes under omrøring, lidt efter lidt tilsættes de 2 dl vand, dejen bages til den slipper gryden så stilles den til afkøling.
Når dejen er afkølet tilsættes æggene et efter et og røres godt sammen, smages til med muskatnød, sukker og salt.
Nu laves melboller enten med en melbolle sprøjte eller med en teske, bollerne tåler at koges ca et kvarter
Al slags frisk kød kan bruges
2 kg kød
vand
5 gulerødder
3 porrer,
4 persillerødder
1/2 selleri
2 løg
Grønsagerne skrælles og skæres i skiver eller tern, porrene renses og skæres i tynde skiver. De lægges i en skål med vand.
Vandet bringes i kog, kødet skylles ig lægges i vandet som skal dække kødet, kødet koges til det er mørt.
derefter hældes alle grønsagerne i og koges mørt sammen med kødet.
Vandet skal skummes flittigt under kogningen.
Kødet tages op, suppen smages til med salt og peber. De hjemmelavede suppeboller tilsættes og nå de flyder ovenpå er suppen færdig.
1 1/2 l suppe
50 g smør
2-3 spsk mel
eddike
sukker
Smørret smeltes, melet røres i og der kommes suppe i under omrøring lidt efter lidt, til det er en pæn lidt tyk sovs, det smages til med eddike og sukker.
Serveres med kartofler, og suppekødet som er skåret ud i pæne stykker og anrettet på et fad. Lidt af sovsen hældes over, resten af sovsen serveres i sovseskål.
1 kg Hyldebær
1/2 liter vand 2 1/2 kopper)
3 sure æbler
3 kopper sukker
1 tsk flydende atamon
Hyldebærrene skylles, æblerne skrælles og udkærnes, hyldebær og æbler koges sammen til bærrene og æblerne er helt maste, sies i et klæde.
Saften koges op med 1/2 liter vand, sukker tilsættes og det koges op.
Hældes på vaskede og ataminskyllede flasker som lukkes tæt.
1 kg skrællede kogte kolde kartofler
1/2 agurk
1 løg
2 tomater
salt og peber
1 kop eddike
1 citron
1/2 dl vand
2 spskf sukker
Marinaden laves af eddike, vand og citron.
Smages til med sukker, salt og peber.
Kartoflerne skæres i passende tern, agurken skæres i små tern, tomaterne skæres i tern
løgene pilles og skæres i små tern.
Det hele blandes og kommes i dressingen, det stilles koldt et døgns tid og er så klar til at servere.
7-8 stegte sild
3 løg
3 dl vand
200 gr sukker
1 1/2 dl eddike
peber og salt
Lagen laves af vand, eddike, som smages til med sukker, salt og peber.
De stegte Sild lægges i en skål og løgene pilles og skæres i ringe som lægges over silden.
Marinaden hældes over.
Det dækkes med folie og stilles koldt et døgns tid, hvorefter der kan serveres.
30 g mel
65 g smør
1/2 l kødsuppe
1 revet løg
100 g syltede asier
1/4 tsk peber
1/2 kg kogte småtskårne kartofler
1/2 kg småtskåret kød
Sky
Smørret smeltes og melet kommes i, der røres godt mens der spædes op med suppen .
Deri ko,,es sky, løg, asier, peber, de småtskårne kartofler og til sidst det småtskårne kød.
Kødet kan sagtens være en rest fra aftenen før.
Smages til med salt serveres med rugbrød til.
60 g smør
30 g mel
1/2 l kødsuppe
2 spsk eddike
6-8 æbler
1 kg oksekød i tern
salt og sukker efter smag
Smørret smeltes og melet bages op deri, kødsuppen spædes op deri lidt efter lidt.
Æblerne skrælles og udkærnes, skæres i tern, koges i sovsen til de er møre. Oksekødet gives et opkog i sovsen og der smages til med salt og sukker
50 g smør
2 revne løg
lidt fint hakkede ansjoser
salt
peber
citronsaft af en citron
Soya
Sky
30 g mel
1/4 l kødsuppe
1/2 kg kogt eller stegt kød
1 gl hvidvin
Smørret brunes, løget koges deri,derefter kommes ansjos, salt, peber citronsaft og mel deri, når det koger kommes kødsuppe, Sky, soya, finthakket kød i, det hele får et opkog og før serveringen tilsættes et glas hvidvin
|
|
 |
|
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig!
Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE
|