Emil....
Emilie blev født på sin bedstefars 55 års fødselsdag, så det var den absolut bedste gave han kunne få den dag.

Snart blev Emilies kælenavn Emil, for hun har da godt nok fart på, og mange sjove indfald.

En dag for ikke så længe siden sad hun og legede her hos os, noget smuttede ind under sofaen, Emil smed sig på maven og ragede det midstede ud, derpå satte hun sig op og kikkede bebrejdende på bedstefar, "Gør du aldrig rent herinde, bedstefar, der er møgbeskidt under sofaen"
Bedstefar vendte straks sofaen på hovedet og fik gjort rent under møblet, hvorpå han sagde til Emil at næste gang han besøgte hende vil han da smide sig på gulvet og se om hun havde fået gjort rent under deres sofa, så satte hun skråsikkert hænderne i siden og sagde " Der er ikke beskidet under vores sofa".
Sådan så ved han det.

Emil elsker sin brdstefar, og da der var bedsteforældredag i børnehaven og bedstefar var med, Blev hun så lykkelig at han også kom,   hun sad stille hos ham næsten en halv time og læste i en naturbog, der var 2 børn mere der forsøgte at erobre pladsen, bedstefar har en bred favn og kunne sagtens have dem alle .

Emil er altid glad når vi kommer på besøg, man føler sig meget velkommen når hun møder os udenfor og haler os med ind til rundvisning.

Emilie er hurtig og styrter fra det ene til det andet, der skal ske noget hele tiden.

Øjnene stråler af glæde når hun er glad og når hun er sur er de helt sorte.

Da Emilie var lille skulle man have et øje på hver finger, for inden man fik set sig om var hun væk.

Det skete også i Bilka, en gang vi var der og handle, sammen med Anja og Emilie, hun tøffede bare af sted og væk var hun, Anja og Kristian styrtede rundt og ledte efter barnet mens jeg blev på stedet og ventede, jeg sad i manuel kørestol og kunne ikke komme rundt og lede. Efter den tid blev hun parkeret i en vogn så det ikke gentog sig.

Hjemme smuttede Emilie også af sted, så kunne Anja lede hos naboer  og hele området hvor de bor.

Det var en stor lettelse den dag Emilie blev så stor at hun kunne forstå man ikke bare gik uden at spørge eller sige hvor man tog hen.

Emilie har altid troet hun kunne alt, hun tævede og overfaldt Benjamin hvis hun blev sur, han nænnede ikke at tage igen med hende.
Men hvis nogen af Benjamins venner ville tæve Benjamin, så fik de godt nok på hatten af Emilie, så fik de tæv, de skulle ikke være dumme ved hendes storebror.

Hun kunne knap gå før hun kunne cykle på den lille to hjulede med støttehjul, og kort efter drønede hun rundt om huset uden støttehjul, navnet Emilie er velvalgt.

Emilie snakker en vis person et øre af, hun snakker og snakker og afbryder de voksne, Anja og Henrik har et værre hyr med at stoppe talestrømmen så de kan føre en samtale med gæster og folk de besøger.

Emilie er en dejlig unge, vi nyder at få lov at låne hende en gang imellem.

Emilie var på camping i Svinkløv hos os sommeren 2007 i en uge, vi var på tur til Norge og se Kardemomme By, plus dyreparken, en hyggelig tur hvor vi nåede alt for lidt, vi kunne have brugt flere dage deroppe.

Emilie hyggede sig vældigt, men den sidste dag var hun åbenbart blevet stukket af et insekt og hævede helt enormt i ansigtet, vi var hos lægen og fik nogle piller som skulle hjælpe.

Vi hyggede os med pandekager med is en aften, det passede emilie fortræffeligt, hun pakkede isen ind i pandekagen efter alle kunstens regler og spiste pakken med velbehag.

Emilie, hendes forældre og storebror var på skiferie i Frankrig marts 2008.
Hun brusede på med skiløb og jo værre jo bedre, en dag kom hun og afleverede dine lommepenge til hendes far, så skulle han værsgo se at få vokset hendes ski, for det gik altså ikke ret stærkt ned af løjperne.

Lidt fartgal er hende Emilie altså, for deres crosser drøner hun af sted på derhjemme omkring huset,  om vinteren spænder hun somme tider kælken efter og så går det derud af.

Jeg kan ikke lade være at frygte den dag Emilie får kørekort, uha uha, så må vi gamle holde på hat og briller når vi vover os ud, og spæne over gaden.

Da Emilie mødte i skolen igen efter sommerferien 2010, blev anja kaldt til side af Emilies klasselærer, UHA som Anja frygtede det værste, hvad havde barnet dog nu lavet.

Meeen, læreren vil lige fortælle de før ferien havde fået ny pumpe til akvariet, han havde flere dage lovet ungerne at de skulle have den samlet og sat på plads, men det var ikke lige gået som forventet, en morgen han kom på arbejde sagde Emilie at nu behøvede han ikke tænke på pumpen mere, for den havde hun sat i akvariet, "Jamen Emilie, den skulle jo samles først" sagde læreren, hvortil emilie svarede " Det har jeg da gjort, jeg kikkede bare på tegningen på sedlen der var med og samlede den og satte den i og startede".
Læreren var meget imponeret over Emilies kunnen og mente " Hun bliver direktør en dag, altså på den fede måde"
Ja Emilie er ikke uden evner, beslutniinger tager hun lynhurtigt selv. Tålmodighed er ikke hendes stærke side, så tager hun sagen i egen hånd...


Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE