Tina og Bo i 1972

Tina sammen med Bo og Anja 1972

Tinas kat Pjevs

Tinas konfirmation

Tina og hendes mand Ole bagved sidder Pia og Tommy 26.okt.2007

Tina og Oles kobberbryllup i et sommerhus i Vig ved Hanstholm 2006

Tina ved Julies 4 års fødselsdag 04.03.08

Tina byder velkommen til Peters konfirmation 8 maj 2011

Tina 40 år d. 14.04.2011

Tina og Ole februar 2012

Tina og Oles vielses billede 24.04.93

Tina ung smuk og slank 2014

Tina 2017

Tina blev født i Boldrup, på en nedlagt ejendom som vi havde lejet os ind i, den lå 4 km uden for byen, vi havde ikke tlf den gang, men jeg havde da en bil, en Cortina fra 1963.

Kristian kørte jo sydpå og var kun hjemme i weekenden, så min mor var meget nervøs for der skulle ske noget mens jeg var alene, jeg svarede kækt at det var da ikke så slemt, for posten kom da om torsdagen, så kunne jeg jo sende bud med ham hvis der var noget galt, "Jamen hvad hvis du føder." Sagde min mor, "Ja så bider jeg navlestrengen over som Grønlænderne." Drillede jeg.

Men den dag jeg fødte var vi jo så heldig at Kristian var hjemme, vi havde været i byen om aftenen da jeg fik veer om natten, Kristian gik lige så roligt ud af døren, men så hørte jeg han spænede ud til bilen og ind og ringe efter jordmoderen, hun kom hurtigt, og efter 2 timer var Tina født, en stor pige på 8 pund og 50 cm lang.

Dagen efter var Kristian inde og handle, og kom stolt hjem med en buket blomster, som han havde købt i brugsen, de holdt næsten til aften, hvorpå Kristian lidt spagt sagde, at han godt nok ikke havde betalt for dem for de skulle smides ud alligevel.

Tina var en bestemt dame, fandt hurtigt ud af hvordan hun skulle snyde os.

En dag jeg havde gjort hende og Bo færdig til at tage til fest, og selv ville rydde op og gøre færdig, ja da sad Tina pludselig i badevandet igen i sit nye skrud, så det blev ikke det hun fik på i byen den dag.

 Var Tina med Kristian i garagen, skulle hun måske lige se hvad der var i udstødningen, og stak hele armen derind lige til skulderen, og så var hun sort som en neger.

En dag var hun væk for mig, men da sad hun nede i jordbærrene og spiste på livet løs både jordbær, blade og jord, det hele røg ind.Tina kunne endnu ikke gå men hun kravlede lynhurtigt.

Tina var jo som sagt en bestemt dame, og en dag hun skulle sove til middag havde hun taget alt sengelinnedet af, det skældte jeg ud over og satte hende ned på gulvet mens jeg redte sengen på ny, så kravlede Tina resolut ud til trappen, gled på maven ned, kravlede ind i stuen, og så lød der det ene brag efter det andet, jeg ilede ned ad trappen og ind i stuen, der sad Tina midt i et bjerg af glasskår, alt mit nye porcelæn havde hun ragt ned på gulvet, Tina kikkede trodsigt på mig, så tog jeg damen og lagde hende op og sove, hun lagde sig uden et kny og sov, så det er trættende at smadre porcelæn vil jeg bare sige jer.
Ud af 12 flade, 12 dybe, og 12 frokost tallerkner, var der 11 hele tilbage, så hun var en stærk dame. 
Derudover var der krystal skåle og kopper der var gået i stykker også.
Men det vigtigste af alt var dog at Tina ikke havde fået en skramme.

Ude hos olderne sad hun på gulvet og kikkede på en flue der kravlede på væggen, klask så havde hun den og så spiste hun den, inden vi overhovedet nåede at reagere.

Tina  har altid været en lille bestemt dame, blev hu vred over noget stampede hun i gulvet med den ene fod, så vi kaldte hende Stampe

Tina har aldrig været særlig glad for at køre med i  lastbilen, hun blev køresyg, og blev hellere hjemme.
Så tit var Tina på ferie hos bedstemor og bedstefar når vi var af sted, det ville hun meget hellere, især hvis Lone og Dorte var der så blev der leget og hygget.

Da hun startede i skolen fik hun min skolekammerat og barndomsveninde, som klasselærer, Mona, hun var rigtig sød.
Men en dag var Tina  faldet i skolen og havde slået nakken i asfalten i skolegården, Tina sagde ikke noget men gjorde skolen færdig den dag, men da hun kom hjem var hun virkelig syg, havde hovedpine og brækkede sig, først efter nogen tid fik jeg at vide hun var faldet og vi måtte en tur til lægen, Tina blev sygemeldt, havde  og skulle ligge i sengen, så vi fortalte Mona hvad der var hændt og hvorfor hun ikke kom i skole, da græmmede Mona  sig og mente der nok kom et stykke i avisen om at hun var en dårlig lærer, at hun ikke have opdaget hcor dårlig Tina var og Tinas kvaler den dag.

Tina gik til spejder og var med på ture til bl.a Silkeborg og Læsø.
Hun spillede fodbold i laaang tid og var rigtig god til det.
Hun gik til karate på skolen det gik også rigtig godt, hun skrækkede modstanderne væk med sine råb og skrig.
En dag vil hun øve sig hjemme og lokkede Bo til at være modstander, han skulle bare stå stille, mens Tina fægtede, hylede, råbte og hoppede rundt, men hun fejlede lige sit angreb og fik ikke bedømt afstanden til Bo godt nok, så hun stak ham en ordentlig blodtud,  Bo havde så også lige stukket næsen lidt frem, men ballade blev der og han var ikke med på at agere modstander mere.

Da Tina blev konfirmeret var hun til blå mandag i Ålborg, da hun kom hjem kunne vi kende hende på flere kilometers afstand, Jeg skulle hente Tina i Arden og da jeg kørte på Rold Bakken kunne jeg se en pink plet i det fjerne, det var Tina, hun havde købt sig et par enorme solbriller og en pink stråhat, jow jow.

Så blev der købt knallert, en lyserød Vespa Tjav, det var kram, Tina hjulede af sted, først brækkede hun en finger, ved at vælte, så kørte hun og Anja to på knallerten og væltede og knækkede skærmen og de slog sig, men ingen fortalte noget til os, kun naboer som havde set uheldet, ja ja det var tider.

Der blev holdt fede fester, og Tina  var ikke bagud, hun var god til at finde på sjove festlege.

En dag var hun til fest i Arden hos nogle veninder, de var oppe på 2.eller 3 sal, Tina stod deroppe i en kæmpe brandert og råbte ud af vinduet efter dem hun kendte  for så til sidst at smide en brækpose med indhold, efter dem på fortovet, det var en af de grovere fester.

Tina og hendes søskende og venner og veninder gik meget på diskotek på Futten i Øster Doense, der var rigtig gang i den med dansekokurrencer og meget andet, rigtig sjov i gaden.
Senere var det Hobro på Bakken, de holdt fester hjemme og hos vennerne inden de tog af sted til Hobro. Når så ballet sluttede havde vi den aftale at de skulle ringe efter mig, så hentede jeg dem, men kunne de blive enige om at tage hjem alle sammen på en gang? Nej nej det var enkeltvis, så tit var jeg i Hobro 4 gange efter mine børn og selvfølgelig fyldte vi bilen op hver gang, så alle de unge i Rold kom sikkert, billigt og godt hjem om natten fra Hobro.


Den 24 april 1994 blev Tina gift med hendes elskede Ole, de flyttede begge ind i Oles hus i Haverslev, 

Efter nogle år fik de børnene Peter, Lars og Julie, som de begge forguder, børnene betyder alt for  Tina, hun er en rigtig hønemor.

Tina tog uddannelse inden for plejesektoren, hun blev social og sundheds hjælper, havde forskellige job på plejehjem og senere vikarjob via beuro, det var hun rigtig glad for, senere fik hun et godt job  som hun er virkelig glad for.
Et arbejde med domsanbragte og lettere retarderede, det er lige et job som Tina kan lide.
Ikke to dage er ens, der er mange udfordringer, et godt kammeratskab personalet imellem.

I starten af 2012 ramlede verden, Tina har fået diagnotiseret dårligt hjerte og er straks blevet sygemeldt 1 md, lægerne mener det er genetisk, så søskende anbefales at blive undersøgt også, Tina har været til utallige undersøgelser på Hobro sygehus, her har de opdaget hjeret er dobbelt så stort som det burde være, normalt er hjertet 4 cm. Tinas er 9 cm, så hjerteklappen er blevet for lille.
Efter endte undersøgelser på Hobro sygehus skal Tina videre til Ålborg sygehus hvor de skal tage stilling til videre behandling, de håber det kan klares med medicin og pacemaker, er det ikke tilfældet mener Tina hun bliver indstillet til nyt hjertem de er foreløbig gået fra at operere ny hjerteklap ind.
Det er jo forfærdeligt at Tina som altid har været stærk, frisk og frejdig pludselig er så syg, det er enhver forældres mareridt når børnene fejler noget
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE