Anja sammen med Tina, Bo og Kris

Anjas konfirmation

Bo, Tina, Anja, Kris og Pia fotograferet foran oldernes ladeport på Ryttersminde

Anja og hendes mand Henrik d. 26. okt. 2007

Anja til Julies fødselsdag 2008

En aften i 2008 hvor Anja hyggede sig.

Anja, H3enrik og Benjamin til Peters konfirmation 8 maj 2011

Henrik og Anja til pårørendefest på plejehjemmet Solgården i Arden oktober 2010

Anja og far til 2x50 års fest hos Helle og Lars 2017

Anja 2017

Anja vinterbader nyder det ved St. Øksø 2017

Da Anja blev født kørte Kristian herhjemme, han skulle til København, og jeg havde haft det lidt underligt om natten, men vi blev enige om at der nok ikke skete noget det første par uger, så han drog afsted, men han var nok knap på Sjælland da jeg måtte ringe efter min mor, at hun måtte komme og passe Tina og Bo, for nu var det nu, jeg ringede til jordmoderen, og hun mente det samme som mig, men jeg skulle indlægges, for barnet vendte forkert, så hun ringede efter ambulancen, og vi kom af sted.

Anja var sædefødsel og det var en drøj fødsel, som varede næsten 12 timer. Anja vejede 6,1 pund og målte 50 cm, så hun var en lille spirevip med meget hår.

Anja blev alles kæledægge, Bo og Tina elskede deres lillesøster, som var en rigtig lille kælepotte.

Anja snøvlede meget når hun talte, og havde nogle sjove vendinger, "kitkallinger" var "kattekillinger", "puhued" var "hovedpude", "pjosken" var "kiosken", "kvakken" var "kloakken", "daffy" var det samme som "skal vi" og en dag om vinteren vi var ude, sad hun og kikke op på Kristian og sagde så "maj fryser maj far maj dør" (oversat: jeg fryser far jeg gør) så måtte vi ind i varmen.

Anja kom rigtig meget hos olderne, hun var deres pige, og de hyggede dem altid meget i hinandens selskab.
Oldefar havde på sine gamle dage købt en knallert og den kørt han og Anja mange ture på.

Da det blev tid til skole fik Anja en led lærer, frk. Jørgensen som altid var efter Anja, moppede hende faktisk, da vi endelig opdagede alvoren i det, flyttede vi Anja til Solhverv, det var en god beslutning, endelig fik hun lidt ro i skolen og lærte noget.

Anja kørte med Kran så meget det kunne lade sig gøre, hun elskede sin far og nød at være med på turene.
Hun var knap 2 år første gang hun bad om at komme med alene, vi mente ikke det kunne lade sig gøre for Anja brugte jo både ble og sutteflaske, jamen hvis anja måtte komme med holdt hun op at bruge begge dele erklærede hun.
Så sagde faderen jo ja og Bette Mulle fik pakket tasken, men vi sneg os nu til at lægge både bleer og sutteflaske i bunden for en sikkerheds skyld.
Anja brugte ikke nogen af delene, var renlig fra  den dag af, og hun elskede at køre ture med sin elskede far, så da de havde været af sted en uge sagde hun til sin far hvor skal vi nu hen, så fortalte far at nu skulle i hjem til mor, ååh allerede sagde Anja så, hun var da ikke klar til at komme hjem endnu.
Det havde været en god tur, som både Anja og Kran havde nydt
.
Anja var en rigtig lille sladrehank, hun løb og løb for at komme først ind og fortælle os nyheder eller sladre om en der havde gjort noget den ikke måtte.

Anja havde heller ikke rigtig flair for at nogle ting kunne man ikke sige i andres på hør, Anja plumpede altid ud med både det vise og det gale.

Engang vi havde været på ferie i Hartzen fortalte Anja stolper op og stolper ned om ferien til bedstemor og bedstefar, især om haren der udenfor teltet, " Vi sad og så harene parrede sig i græsset mange gange"  fortalte Anja stolt og bramfrit  de rødmende og flove bedster.

Anja var i nogle år spejder og med på spejderlejr til bl.a. Silkeborg og Læsø.
Anja spillede fodbold, med stor iver.
Gik til dans  hos Bente og Henri  Rosenkilde om vinteren, i  mange år, 10-12 år ca.

Anja skulle lige prøve Tinas nye knallert, men kunne ikke styre den og tørnede i grøften, jow jow, så var det prøvet.

Da Anja var konfirmeret startede hun som sine søskende med at tage til bal på Futten i Doense, det blev en vild tid, men mor her bragte og hentede de unge så de kom sikkert hjem.
De kunne jo ikke blive enige om at tage hjem på en gang, alle 3 så jeg var tit af sted 3 gange om natten, men det nød de unge mennesker her fra byen, for bilen var fyldt hver gang jeg kørte hjem.
Ungersvendene fik snart kolde fødder, når de opdagede det var Anjas mor der var Taxa chufføren

Anja blev uddannet lager transport arbejder på MD i Hobro, her kørte hun rundt med varerne  i lastbilerne og senere kom hun på kontoret, hvor hun var glad for at være.

Anja mødte sin elskede Henrik i Hobro til de utallige fester  hun deltog i.

I 1995 fik de Benjamin, de flyttede til Hørby hvor de købte hus, senere byggede de nyt hus i Valsgård, og i 2002 blev Emilie født, og samme år blev anja og Henrik gift i al hemlighed på Anjas 30 års fødselsdag.

Anja besluttede i 2007 at hun vil tage en kontoruddannelse, som voksenlærling, fik læreplads, og er i 2009 færdiguddannet.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE