1974 mor med Kris på skødet, Bo ved siden af - far med Anja og Tina på skødet

Kris og Kusine Jette fra Grønland

Kris Konfirmation

Tina og Kris ved Hartvigs pårørendefest den 26 okt 2007

Nytårsaften 2007-08 hos Kris, Kris og hans far hygger

Kris 2008

Bamse og Kris den 31.03.08

Kris november 2009

Kris og Thomas lejede hus i Nysum marts 2011

Kris 2017

Kris camperer i Hvalpsund 2017

Kris til Krans 70 års fødselsdag 2017

Da Kris blev født boede vi i  en stor ny lejlighed, jeg fik veer om aftenen, og Kristian ringede til jordmoderen som straks kom, det gik hurtigt så havde vi en dejlig stor dreng på 8 pund og 54 cm med et flot lyst hår.

Bo Tina og Anja sov i børneværelset ved siden af og da vi havde fået lillebror blev de vækket og kom ind og se den lille ny, Bo var rigtig glad for der var en dreng mere nu, ham vil han gerne lege med, det var svært at forstå at lillebror ikke kunne lege det første par mdr.

Lillebror var tit syg, havde dårlige ører, men han var bestemt ikke pyldret, for vi opdagede tit først det var galt, når betændelsen løb ud af ørene på ham, det var frygteligt synd.

Den dag han blev døbt, den 12 april, blev han rigtig syg og kom på hospitalet, lægen var bange for det var menigitis, Kris lå på hospitalet en uge ca, så kom han hjem igen.

Jeg syntes hele tiden der var noget galt, Kris brugte ingen lyde når vi snakkede med ham, men han brugte munden som vi gjorde og smilede meget.

Da han var ca 11 mdr kom mor en dag ned til os, Kris havde ikke hørt mor komme og han elskede hende, så han ville jo kende hendes stemme hvis han kunne høre, jeg bad hende blive bag ved Kris og snakke til ham, ingen reaktion, hun prøvede at lave meget høje lyde, ingen reaktion, da brød min verden næsten sammen, for så var jeg jo klar over Kris var døv.

Jeg tog til ørelægen med ham, jo efter utallige undersøgelser og test, var svaret at Kris desværre var døv, lægen var ked af det.

Så måtte vi sætte os og finde ud af hvad vi nu skulle gøre, men der var masser af hjælp, fra høreklinikken som  sendte en konsulent ud til os og fortalte om vores muligheder for hjælp.

Kris kom kort efter på døveskolens børnehave i Ålborg, blev hentet om morgenen med bus og afleveret om eftermiddagen igen.
Kris lærte tegnsprog, og det gjorde vi også, så det gik hurtigt med at få et sprog , Kris var meget lærenem og videbegærlig, det var værre med os gamle at lære tegnsprog, men det skulle og ville vi.

Kris har lavet mange gale streger og også mange uheldige.
 
Ham elskede fodtøj der var flere numre for store, sjokkede rundt i dem.
En dag havde tante Jette købt nye læderstøvler, og under besøg hos os om aftenen snuppede Kris støvlerne og gik i bad med dem, så var de jo ødelagt.

Han kom også sovs og kartofler i kaffemaskinen, det var sjovt at se hvor det spruttede og sprøjtede derfra. Mon nogen fatter hvor svært det er at gøre en kaffemaskine ren efter sådan en tur?

Kom en hel flaske opvaskemiddel i toielettet, mom nogen aner hvor længe det varer  at få det skyllet ud?

Mine kopper slog han i stykker ved radiatoren, der kunne han nærmest høre eller fornemme lyden af det knustes.

Engang jeg var rigtig vred på Kris, gav jeg ham en endefuld, så grinede knægten, så maven hoppede, for jeg så så sjov ud når jeg var vred.

Kris elskede at pynte sig i pigernes tøj, smykker og sminke  og snuppede det så snart han kunne se sit snit til det.

Kris gik på danseskole i mange år og elskede det, blev rigtig god til at danse, var meget takt fast, han kunne mærke rytmen i gulvet.

Da Kris var 4 år løb han ud foran en bil og blev remt i hovedet, hvor han fik en stor flænge som han var på sygehuset og få syet, han skulle være blevet der til observering, men de valgte at lade ham komme med hjem så skulle vi holde øje med ham, de kunne jo ikke snakke med ham.

I den forbindelse fandt de ud af at kris havde Calve Pertes en hoftesygdom, så han blev indlagt på Skt. Josef hospital i Ålborg og lagt i stræk, for så efter nogle dage at komme i kørestol, der sad han i et halvt år, hvor vi var til mange undersøgelser.

På et tidspunkt besøgte Kris en nabo der havde hund, da Kris trådte tilbage og trådte på hunden bed den Kris over øjet, så han måtte på sygehuset og have det gjort rent og bandage om. det måtte ikke lukkes da der altid går betændelse i hundebid, så vi var i godt en uge nede og få det gjort i stand, der var 3 til at holde Kris, mens den 4 behandlede biddet, det var en skrækkelig tid.

Men bange for hunde var Kris nu ikke blevet, han besøgte hunden der havde bidt ham, med det samme vi kom hjem efter behandling på hospitalet.

Kris havde en stor kærlighed til hunde og katte, vores nabos hund Lady, en stor chæfer, som stod lænket og som kunne virke ret bidsk, kunne Kris gå ind i lænken til, så kunne jeg ikke hente Kris, for hunden beskyttede ham, så hvis Kris ville drille, eller ikke gad komme med hjem, gik han da bare ind til Lady, så kunne vi andre stå med alle vores talenter, det hjalp ikke spor.

Kris havde en kat, den hed Buster, den var en dejlig kat, den havde Kris en dag givet læbestift på munden og negllak på kløerne, han var godt nok "fin" især i Kris øjn, så måtte vi lige skrue bissen på og forklare Kris at den slags gør man ikke, det er synd for katten, det fes da heldigvis ind.

27. Marts 2008:,
Kris har købt hund, noget han har snakket om meget længe, men efter et indbrudsforsøg hos ham i lejligheden blev beslutningen taget.

Han fandt en i et dyreinternat i Balling.
Bamse en sort labradorblanding, 2 år gammel, den faldt kris helt for.
Han var ovre og se den onsdag  den 26, om  deres kemi passede på hinanden, det gjorde den bestemt, Bamse følte straks sympsti for Kris og Kris var straks glad for Bamse.
Det blev besluttet at Kris kunne hente Bamse dagen efter om eftermiddagen, efter dyrlægekontrol og vacination.

Det var en glædens dag da Kris hentede Bamse, Bamse var også rigtig glad for at se Kris og han sad klistret op af Kris mens papirene blev udfyldt. Kris fik nogle ben og mad til Bamse, købte også en kæmpesæk mad, en sele og en snor, derudover gav manden derovre Kris en fløjte, som Bamse lystrer.
Turen hjemad varede 1½ time, det klarede Bamse som ikke var vandt til at køre, rigtig godt.
I Hobro var vi i dyrehandelen hvor Kris købte indtil sin nye ven, en god tyk madras til hundesengen, en extra  hundeseng til soveværelset, varmt hundetæppe, madskåle i rustfri, legetøj, hundemad, hundeslik.

Derudover blev der bestilt navneskilt

Efter 4 dage er Kris og Bamse kommet til at holde endnu mere af hinanden, Bamse er utrolig velopdragen, lystrer det mindste signal fra Kris, og klæber sig til Kris hele tiden, det bliver rigtig godt med de to.

Kris fik den 03.09.08 lavet en by pass i maven, på Privathospitalet EIRE ved Skejby sygehus, det var en stor beslutning, men Kris var blevet rigtig ked af at være så overvægtig at nu skulle det være.

Han er efterfølgende meget glad for det er gjort og har allerede efter knap en md tabt ca 20 kg, han skulle jo tabe sig 12% inden operationen, så det kan rigtig ses at kiloene rasler af ham.

Kris er i god kontakt til diætisten på Eira, hun er dygtig til at rådgive ham.

Kris har nu et år efter operationen tabt sig næsten 70 kg, meget meget flot, og han er en rigtig flot fyr som passer en str L.
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE