Rejsedagbog
Forældres mareridt....

februar 2012

Vores dejlige datter Tina på 41 år, har altid været en frisk og rask pige både som barn og som voksen.

På et tidspunkt da Tina var til undersøgelse for noget harmløst fik hun at vide der var noget galt med hendes hjerte og at de vil anbefale hun blev undersøgt nærmere.

Tina gik senere til sin læge for at blive henvist til undersøgelse, lægens søn er hjertelæge og var tilfældigt hjemme den dag Tina fik taget hjertekardiogram, han fortalte faderen, Tinas læge at det var alvorligt og Tina skulle undersøges snarest, så gik det hele pludselig stærkt.

Tina var hos en hjertelæge som har undesøgt, testet og taget mange prøver, scannet og meget andet, resultatet er at Tinas hjerte kun arbejder 25%, er meget skrøbelgt, et normalt hjerte er 4 cm, Tinas er alt for stort, 9 cm, hun er frygteligt forpustet over ingenting og magter slet ingenting,  er blevet sygemeldt til efter August, må overhovedet intet lave, må ikke motionere.

Tina har fået hjertemedicin som hun bliver optrappet i til den docis der er besluttet hun skal have, hun skal have indopereret en form for pacemaker der kan støde hjertet hvis det går ud af rytme.

Det skal prøves om det kan hjælpe, hvis ikke det bliver bedre skal Tina skrives op til nyt hjerte.

Vi gamle, ja hele familien er dybt chokerede, vi står alle magtesløse, det er så forfærdeligt når det er vores børn der bliver ramt.

Lægen mente sygdommen Tina er diagnotiseret med er genetisk, Anja er blevet undersøgt og fejler heldigvis ikke noget.

Muligvis har Tina arvet sygdommen efter sin far og bedstefar, som havde og har dårligt hjerte og senere blodpropper.

Nu venter vi med bæven på resultater af medicin og pacemaker, vi krydser fingre for det er nok. Det vil være ubærligt at skulle vente på og dernæst have indopereret nyt hjerte

Onsdag den 13 februar 2013

I dag har vores yngste datter fået konstateret sclerose, det er dog det værste der er sket siden Tina sidste år fik konstateret meget dårligt hjerte.

Pia er kun 36 år, har en lille søn på 10 mdr, netop startet på job igen efter barsel.

Pia har i lang tid været blind på det ene øje, både læge, øjnlæge og øjnambulatoriet, var hurtige til at sende Pia videre til  diverse undersøgelser plus MR-Scanning.
I dag var så dagen hvor Pia skulle have resultatet af scanningen, det var så den sørgelige besked at Pia har sclerose.

Jeg er så ked af jeg har givet den arv videre til et af mine børn, men jeg havde på fornemmelsen at det var det Pia fejlede, der har været flere episoder som pegede i den retning.
Åh som jeg håber Pia kan finde trøst og hjælp fra hendes elskede Christoffer, det bliver en hård tid for dem begge, hvor han nok må være den stærke.
Lægen sender Pia videre til neurologisk afdeling hvor der skal laves en masse test og prøver, så vil man nok tilbyde Pia medicin

Hvis det er samme art sclerose som jeg har, er der måske en chance for at den først bryder rigtigt ud om 15-20 år.
Pia må passe godt på sig selv og ikke stresse.

September 2014
Pias sklerose er brudt ud i lys lue og hun er begyndt at få sklerose medicin til at holde atackene nede, hun er frygtelig træt og har det så dårligt et par dage efter hun tager sprøjten med medicinen, hun føler hun mister kræfterne, har smerter i ansigt,nakke og skuldre, samt i hele højre side.

Fredag d. 1/3 2013

For et par år siden havde Bo problemer med sit ene øje, han så meget dårligt på det og det trak skævt og han så skeløjet ud, muligvis en synsnervebetændelse, men han vil ikke til lægen.

Februar 2013:
Bo vores ældste søn fik pludselig Nyresten, en meget smertefuld sygdom som kan komme og gå i korte og lange perioder.
Bo er bestemt ikke meget for at gå til lægen, men denne gang måtte han af sted. Smerterne var uudholdelige. Han fik 2 slags medicin og det er langsomt blevet bedre


Anja vores mellemste datter...

Anja vores mellemste datter er ikke gået ram forbi, hun har sit at slås med, hun har en kronisk lidelse i tarmen som hedder Morbus Chron, som dukker frem når hun bliver lidt stresset.
Anja har i mange år haft mange smerter i maven, hun er efterhånden blevet god til at holde det nede. Hun motionerer meget og spiser sundt, så det er åbenbart det som skal til.

Kris vores anden yngste...

Kris har de sidste år fået meget dårlig ryg, han løftede for nogle år siden på noget alt for tungt og fik i den anledning ødelagt sin ryg.
Nu skal der ikke ret meget til før han får mange smerter og bliver helt skæv i kroppen, hans ben bliver følelsesløse.
Så ham må som hans søakende passe godt på sig selv...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE