Halmstad og Landskrona
10 maj 2012 Lanfskrona
Vi kørte til Sverige den 9 maj for at besøge både Landskrona og Halmstad.

Vi sejlede fra Århus kl 14, to en halv time senere var vi i Kalundborg.

Turen over Sjælland gik planmæssigt og ved 18.30 tiden kørte vi over broen fra DK til Sverige.
Ved 20 tiden svang vi ind foran højhuset hvor Bo, Noris og Sebastian bor.

Bo havde ringet for at høre hvor langt vi var, så han og Sebastian stod nede på gaden og tog imod os, sikken modtagelse, Sebastian var overlykkelig.

Kran og Bo læssede tingene vi havde med til dem, af bilen og vi gik op til Noris, dejligt at se dem alle 3 igen.

Vi hyggede os lidt med de 3, hvorefter vi kørte ud på Milestolpen og sov. Vi sover i bilen når vi er af sted om sommeren, det fungerer rigtig godt.

Vi har mad med i køletasken, så vi drikker vores kaffe og spiser morgenmad i bilen.

Vi kørte ind til Landskrona ved 9 tiden, Noris var på kursus, Bo og Sebastian serverede kaffe og derefter kørte vi til Helsingborg i Biltema og købte hvad de skulle bruge til at gøre Bos bil klar til syn. Bo mente man kunne leje et værksted i nærheden så der kørte han og Kran ud, mern det var ikke tilfældet så de kom hurtigt tilbage, nu var gode råd dyre, der regnede og stormede så det var ikke vejr til at ligge ude, de måtte vente til dagen efter hvor de lovede godt vejr.
Vi hyggede med Sebastian og spiste Columbiansk middag om aftenen, lækkert, efter vi havde snakket og hygget sagde vi godnat og kørte på Milestolpen for at sove.

Ved 9 tiden den 11 maj kørte Kran mig til Halmstad, hvor jeg skulle besøge min Bonus mamma , søster og bror.

Vi fik en kop kaffe hos Maire, derefter kørte Kran tilbage til Landskrona, hvor han og Bo skulle lave Bos bil klar til syn.

Kran hentede mig igen ved 19.30 tiden hvorefter vi atter kørte på Milestolpen og sov.

I løbet af natten blev Kran dårlig og kom i tanker om han havde glemt sin medicin, han får blodtryksmedicin og hvis han glemmer det bliver han hunde syg, han stod ud af bilen og om til skydedøren for medicinen stod under sengen. Han gik tilbage til føresiden og satte sig ind, tog medicinen og sad og sundede sig lidt, pludselig opdagede han to unge mænd på hug ved den bagvedholdende lastbiles tank, de stjal diselolie, jeg blev helt ilter, tryk hornet i bund og bliv ved, så hele pladsen vågner sagde jeg, men det ville Kran ikke, åh hvor jeg var iriteret over at være handicappet i det øjeblik, de lømler skulle stoppes, i mellemtiden var det stille og roligt gået hen til en hvis varevogn, som stod lidt derfra med den fyldte dunk,  derefter kom de tilbage med en tom dunk og fortsatte med at tappe disel, jeg hev gardinet til side og gloede arrigt over på dem, men de gloede tilbage og grinede, mens de fortsatte deres forehavende, jeg var så oprevet over der slet ikke var nogen som greb ind, for der var helt sikkert mange som vidste hvad der skete.
Da de var færdige med at tappe disel gik de stille og roligt hen forbi os og længere henne på pladsen steg de ind i varevognen på Polske nr plader, som så roligt kørte derfra.
Om jeg fatter hvordan det kan finde sted uden nogen ringer til politiet, men de vil ikke engang komme ud til sådan noget, Kran snakkede med chufføren om morgenen, han trak på skuldrene, var helt sikkert vidende om nattens hændelser, en anden lastbil som stod længere væk, startede, og så døde motoren, den var kørt tør for disel, den havde lømlerne tømt helt.
Utroligt, så kunne de skiderikker køre ud i natten og begå røverier, det må da siges at være en 100% forretning,

Nå men Lørdag den 12, maj skulle Bos bil synes kl 13
Besøg i Halmstad den 11.05.2012
Jeg kom til Mamma ved 10 tiden, Nis var ude og handle, så vi snakkede, drak kaffe og hyggede.

Ved 11 tiden kom Dag og Sonia, det var jeg bare rigtig glad for, jeg har kun set Dag og Sonia en gang før, men hele tiden mailet sammen med dem, så vi kender hinanden ret godt efterhånden.

Nis kom også og vi 3 søskende var samlet om Mamma, det var noget helt specielt, jeg var glad for at være sammen med de 4 en hel dag alene, vi fik snakket en masse om alt muligt.

Mamma serverede en lækker frokost med forskellige retter, hun er eminent i et køkken, laver så lækre tærter og retter, så vi var mildest talt forspiste da vi gik fra bordet, efter lidt hygge og snak gik vi 4 yngre over til Nis som bor 100 meter fra Mamma, så kunne mamma få en middagslur.

Ovre hos Nis gik snakken rigtig, om vores far, om vores liv hver især, kl 15 kom mamma over til Nis og vi fik kaffe og Tårta.

Vi snakkede om at det kunne være dejligt om de alle 4 kom over til Kran og mig nogle dage på ferie, så det håber jeg sker i løbet af sommeren.

Efter kaffen gik vi atter over til mamma, hvor snakken atter gik lystigt, indtil Dag og Sonia skulle hjem, de bor i Ulrichshamn og havde 2 timers kørsel foran sig.

Hvor var jeg glad for de kom, så vi var sammen alle, det var så befriende og hyggeligt.

Kran kom ved 19 tiden, vi fik resten af frokosten, og kaffe, hvorefter vi krammede farvel og vendte næsen sydover, en dejlig dag med mange minder og oplevelser.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE