Pensionister

Tekst

Kran og jeg er nu efterhånden 64 og 68 år  og vi går sammen her i det daglige og passer på hinanden, vi har på fornemmelsen at ungerne tror vi går og skændes hele tiden, men det gør vi ikke, vi nyder hinandens selskab og snakker meget om alt som sker omkring os, når børnene kommer på besøg, hvilket heldigvis sker til så kan Kran godt finde på at spille lidt teater og lade som om der er krig  i vores hjem ha ha, især når Anja er her, han mener hun tager det helt alvorligt.

Kran bruger dagene til at handle, det kan snildt vare flere timer da han møder mange han får en snak med, det er dejligt så er der nyt vi kan diskutere når han kommer hjem, om eftermiddagen får vi en god lang lur, derefter vores kaffe, om sommeren nyder vi det på terassen  og om vinteren ser vi diverse tv serier.

Om aftene ser vi bnyheder, derefte går Kran til sin pc og samtaler med venner og familie, det er hans store hobby.

Jeg ser meget tv, og er der ikke noget arbejder jeg på min hjemmeside, arbejder med slægtsforskning eller skriver mail til familie og venner.

Vores dage iler forbi os, vi kan næsten ikke følge med, tiden går så godt for os.

En gang imellem besøger vi Bo og hans familie i Landskrona et par dage, om sommeren tager vi måske campingvognene med og holder en lille ferioe derovre.

Vi besøger også  min søster Denise og mamma Maire i Halmstad.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE