Noris og Sebastian ved St. Øksø oktober 2009

Sebastian 2017

Sebastian 2016 sammen med søster Alice, mor og far til Alices barnedåb i Rold

Sebastian sammen med fætter Alexandre til bedstefars 70 års fødselsdag 2017

Sebastian
Vores yngste barnebarn blev født fredag den 05.12.08 kl 03.56

Han er sund og rask og vejer 3830g, måler 52 cm

Du holdt din første jul hjemme i Rold hos bedsterne, bedstefar hentede jer i Landskrona den 19 dec, for du skulle bestemt ikke ud og rasle rundt i et tog eller flyver allerede, nej så var det bedre han smuttede over efter jer. I var i Rold i to uger, den 2. dec kørte bedstefar jer tilbage til Landskrona, nu var der hverdag igen og din far skal på arbejde på mandag. Bedsterne syntes det var træls du skulle hjem nu, vi har nydt at have dig her .
Men i kommer nok på weekend somme tider.

Den 01.03.09 var vi i Landskrona og besøge Sebastian og hans forældre, vi blev til dagen efter, og rejste hjem over middag da Bo skulle på job, så kunne han køre med os til Hvidovre.
Vi nød rigtig et par dage med Sebastian, som er blevet en stor dreng der snakker meget højt og er meget lattermild, bedstefar og Sebastian var på bølgelængde med det samme

Sebastian vejer på sin 3 månderes dag 7.015 kg, og var rasende på sundhedsplejersken som stak ham, han fik sin vacination i armen. uha uha

Sebastian blev døbt I Vebbestrup kirke den 26.04.2009 kl 11.15.
Bo bar Sebastian og Noris gik med, Pia og Kris stod faddere. Der var 2 dåver den dag, 2 drenge blev døbt, den anden dreng kom til at hedde Jebbe. 
Det var en flot solskinsdag, vi var her hjemme i Rold og spise bagefter, Noris og Bo havde inviteret hele familien til middag, maden kom fra Jysk Dinner Transportable, Dåbsbuffe, maden var rigtig lækker. 
Sebastian fik flotte gaver, en kravlegård, bestik med navn, tallerken med navn, legetøj, og flere sæt tøj, og så fik han penge til at starte en børneopsparing.

Der var 19 gæster til at spise.
Den 21 august var vi på besøg i Sverige Sebastian er nu 8 mdr og 3 uger og han kan gå alene. Kendte bestemt sin bedstefar, puttede sig ind til ham og gav bedstefar en ordentlig krammer.
 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE