Vi havde lyst at køre en tur....
Skagen juli 2009
En dag sidst på ugen skulle der ske lidt mere, især for Noris skyld, hun skulle ud og se noget. Vi besluttede at køre en tur til Skagen.

Vi gjorde klart tidligt om morgenen og blev båst i bilen hvorefter vi rullede nordpå, op over Slette Strend, Tranum, Rødhus, Hune, Saltum, Løkken, Hirtshals, hvor vi gjorde holt i byen, så havnen og alle den fiskekuttere, det facinerede Noris meget, og husene var hun også benovet over, de unge var i pølsevognen og få deres morgenmad!!!!
Vi kørte videre efter noris omtrent havde tømt fotoaparaterne for både strøm og  plads, der måtte slettes nogle billeder så der kunne blive plads til Skagen også.
Noris tog billeder af flotte kornmarker med et blåt skær over.

Endelig kom vi til Skagen, og det var da et være gedemarked vi kom op i syntes Kran og jeg, men Noris var som en fisk i vandet, det var da lige noget for hende, der var Skagenfestival, og dermed mange mange mennesker, ja vi kunne knap vede os på gaden så tæt var menneskemylderet.
Vi startede med at gå på havnen og spise indbagte rejer i fiskerestaurantere der, mens vi betragtede alle de mennesker og de flotte både der lå i havnen, der var masser af boder.

Efter vi havde spist gik vi op i byen og kikkede, der vat tæt pakket i gaderne af mennesker, musik alle steder, på hvert gadehjørne.
Kran gad ikke det cirkus og han gik ned i bilen til Bamse, vi andre gik en tur i gågaden og blev solskoldede. 
Efter turen i gågaden travede vi tilbage til bilen, Kran og Bo havde købt et par flotte cowboy hatte og fået mængde rabat (mener de i hvert fald)
Så nu vil Noris også have en hat, hun fandt en bod hvor hun fandt en rigtig flot hat til sig selv, og hun bad Bo købe den for hende, men det vil han ikke, det kunne hun da selv for dem i boden snakkede Spansk, tænk det havde Noris overhovedet ikke bemærket, så nu fik hun da gang i sit modersmål og handelen i hus.
Derefter kørte vi ud på Grenen, hvor Noris, Bo og Sebastian tog med Sandormen ud til vandet, de soppede og de legede i sandet, inden de kom tilbage.
Efter vi havde spist en is kørte vi videre til den Tilsandede kirke, Sebastian sov så Kran og jeg blev ved bilen og var barnepige mens Noris og Bo gik op og så kirken.
Der var nu efterhånden blevet aften og vi vendte næsen hjemad mod Svinkløv, godt trætte af alle indtrykkene og oplevelserne i løbet af dagen, så efter aftensmaden sov vi godt den nat. 
Hirtshals havn
Lystbådehavnen i Skagen
Lystbådhavnen i Skagen hvor vi altid ynder at gå og betragte de store flotte både
Havnen i Skagen
Noris fotograferet foran en stor lystbåd
Fiskerestauranter...
Ved fiskerestauranterne på havnen. Der er altid optaget 20 min efter de har åbnet så de er populære
Ude på Grenen
Sebastian og Noris i vandet hvor skagerak og Kattegat mødes
Sandormen
Sebastian og Noris om bord i sandormen som er et køretøj der trækkes af en traktor
Den tilsandede kirke
Den tilsandede kirke ligger lidt syd for Skagen, her kan man gå tur og se kirken både ude og indeni
Langs vejen vi kørte
Kornmarker med et flot blåt skær over

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE