Dan i sin flotte barnevogn

Min lillebror Dan og hans kone Anja (som kommer fra Ukraine)

Dan blev født 1955, fem år efter mig.
Hvor var jeg stolt af at være blevet storesøster.
Vi har dog skændes en del gennem årene, som søskende jo gør, der var for stor alsersforskel på os til vi kunne have et godt søskendeforhold i børne og ungsdomsårene.

Dan er lageruddannet, men da han blev voksen fik han først arbejde i Grønland nogle år, senere i Libyen og Liberia, Ukraine, Tai-Wan, Caribien, Uganda,Gibraltar, Norge,  ja mannge andre steder har både Dan og hans kone Anja arbejdet og boet.
,
Vi har de senere år fået et godt og tæt forhold til hinanden, især efter vores bedsteforældre er væk og mor er blevet syg af alzheimers, men især efter jeg fik konstateret sclerose, da blev vi vist begge klar over at livet er for kort til overfladiske familiære forhold, vi har jo kun hinanden og har rigtig meget kontakt, vi ringer sammen hver uge, holder jul sammen, og har et dejligt sammenhold i dag.

Dan er gift med Anja fra Ukraine, de blev gift for ca 16 år siden, Anja er en sød pige, som vi også er utroligt glad for her i familien, Anja og Dan arbejder begge i Norge for tiden, hvor deres firma har et vejprojekt ved Lillesand, det er jo heldigvis ikke længere væk end at de kan komme hjem en gang imellem på weekend.

Dan har en datter i Grønland, Jette på 28 år, Jette er gravid og skal føde i august 2009, så vi venter spændt på besked om den lille ny, det er dejligt Dan skal være bedstefar, så kan han også opleve lidt af glæden ved at have de små purker i sin nærhed.
Så kom beskeden om at Jette har født en dejlig dreng  på 54 cm og 4200 g, mor, far og barn har det fint.

Så nu er min lillebror også blevet bedstefar.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE