Kran får kræft i nyren...

I Februar er Kran til scaning, skal have tjekket galdeblære og blindtarm, han ghar haft betændelse i begge dele og haft blodforgiftning, der opdages tilfældigt en kræftknude på nyren.

Kran bliver tilbudt en kræftpakke som skulle være en hurtig løsning på fjernelse af knuden, Han bliver tjekket og undersøgt grundigt, der tages biopsi af knuden og endelig den 17 juni bliver han opereret på Aalborg sygehus Nord.

Bo og jeg er med om morgenen og tager afsked inden han køres ned til operation Kran er bange for bedøvelsen som han tidligere har fået at vide hans hjerte ikke kan holde til, vi er alle bange, i løbet af formiddagen kommer alle pigerne og slutter sig til os, vi sidder og venter i elevator gangen, får først at vide operationen er overstået ved 11 tiden, alle er glade og lettede da de så har bevaret nyren.

Vi venter og venter på Kran skal komme op fra opvågningen, men får i løbet af eftermiddagen at vide operationen slket ikke er overstået, det var en fejlinformering, Kran lå stadig på operationsbordet, så vidste vi kræften havde bredt sig og de havde fjernet hele nyren. Vi ventede angste til kl 22 så kom en sygeplejerske og sage at en af os måtte gå ned på opvågningen og hilse på Kran, det blev Tina og mig, hvor var han dog dårlig, men vi var glade operationen var overstået.

Vi forklod sygehuset lidt før midnat, da Kran var kommet op på afdelingen og havde det godt.

 2 dage efter Kran fik fjernet nyren kom han hjem fra sygehuset da de har erfaring for at folk hurtigere kommer til kræfter hjemme, så vi var glade, men ak, allerede on natten blev Kran syg og jeg måtte ringe 112, de kom heldigvis hurtigt, det gjorde børnene også, vi tog med på sygehuset, hvor Kran atter blev indlagt, hans blodprocent var nede på 4, så der måtte sive blod et sted, der blev snakket om de måske måtte åbne operationssåret igen, men så fandt de ud af det var mavesår og han blev bedøvet så de kunne kikke i maven, der var hul på 12 finger tarmen, Kran fik mavesårsmedicin og 4 poser blod, hvorefter han kom hjem igen efter et par døgn,  dejligt nu var alt i orden troede vi, men nej atter blev Kran meget syg, med feber og konfus, mange smerter i maven, vi ringede atter 112 og børnene kom endnu engang lige så hurtigt som ambulancendenne gang blev Kran indlagt på syd,sengeafsnit A1 det værste sted han nogensinde har ligget, Kran skulle scannes og fastede, scanningen blev udsat flere dage i træk og Kran fik intet at spise eller drikke i 3 dage, Lægen kunne ikke finde blodårer at sætte kanylen i så han måtte have den i en vene i halsen hos en speciallæge, dagen efter da vi var på besdøg sagde sygeplejerske at Kran havde fortalt han var min hjælper om det kunne passe, ja sagde jeg det er helt rigtigt, hun så så bekymret og tvivlende ud, det forstod jeg ikke før jeg kom ind til Kran som var helt fra snøvsen, han snakkede helt sort ind imellem, sygeplejerskerne vil have ham til at gå ture, hvislket han absolut ikke kunne, vi fik han bugseret ind i en opholdsstue, her kunne vi da høre på Krans snak det var helt forkert, hvilket vi fortalte sygeplejersdken, sådan plejer han ikke være, så gik det stærkt, han blev kørt ind i sin seng, fik ilt og de gav han masser af væske, endelig efter et kvarter blev han normal at tale med igen, det var en grim oplevelse, vi snakkede om bagefter stakkels de ældre som ingen pårørende har, hvad sker der med dem, der er jo ingen til at råbe op.

Da vi tog hjem den aften sagde vi at nu måtte de sørge for at scanningen blev til noget dagen efter for han skulle ikke faste mere nu, det vil han ikke kunne holde til. 

Kran blev scannet dagen efter de fand 4 galdesten som sat kilet fast og gav smerter, så han skulle opereres snarest, han var gul som en kineser og havde været flere dage.

Dagen efter blev Kran lagt i narkose for 3 gang på en uge og opereret, denne gang fik hAan fjernet galdestenene, de turde ikke fjerne galdevblæren, det var han ikke stærk nok til.

Endelig var alle operationerne færdige og Kran kuunne komme med hjem og samle kræfter og nyde dagene hjemme

Kran skulle have fjernet klemmerne i såret fra nyreoperationen efter 10 dage, men det blev de ikke for såret var ikke vokset godt nok sammen så det var kun hver anden klemme der blev fjernet, de sidste blev først fjernet godt en måned efter da han var til samtakle med kræftlægen, den dag han blev erklæret rask og fri for kræft, de havde fået det hele med, det var en glædens dag.

Nu skal Kran til kontrol på kræft afd 1 gang om året, alt tegner godt, han har dety fint nu det hele er overstået.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.10 | 10:55

Hej, ja det er tålmodigheds arbejde, men et godt tidsfordriv. Lige nu sker der ikke så meget p.g.a min sygdom, jeg håber at komme i gang igen snart...

...
30.10 | 10:45

Det er en fantastisk læsning og et arbejde der siger "Spar 2"
Det må kræve en tålmodighed og masse af tid.
Jeg forsker selv, Østhimmerland,
men der er lang vej

...
15.05 | 22:48

Pias 33 års fødselsdag

...
15.12 | 13:12

Det er meget lidt jeg får skrevet og lavet på hjemmesiden ... Jeg har sklerose og er ikke så frisk mere.Jeg arbejder kun herpå når jeg har det godt ...

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE